ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μάρμαρα - Γρανίτες - Quartz Επενδύσεις & Ειδικές Κατασκευές

Όλα τα προϊόντα της Marble Works, στο Ηράκλειο Κρήτης, διατίθενται σε ποικιλία αποχρώσεων και επεξεργασιών, με βάση το γούστο και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας. Η μακρόχρονη δραστηριοποίηση στο χώρο του μαρμάρου, η υψηλή τεχνογνωσία, η συνέπεια και ο άψογος επαγγελματισμός μας εγγυώνται την παροχή αξιόπιστων λύσεων στις απαιτήσεις των πελατών. Η γκάμα των υλικών μας περιλαμβάνει μάρμαρα, γρανίτες, Quartz, τεχνομάρμαρα, βιομηχανικά μάρμαρα.

ΜΑΡΜΑΡΟ

Η χώρα μας είναι μια κατεξοχήν μαρμαροφόρος περιοχή και οι Έλληνες χρησιμοποιούν το μάρμαρο από τα αρχαία χρόνια. Είναι ένα υλικό υψηλής ποιότητας και αισθητικής αξίας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών στο χώρο της οικοδομής. Πλέον, κάποιος μπορεί να βρει μάρμαρα από όλο σχεδόν τον κόσμο και όχι μόνο εγχώρια. Τα τελευταία χρόνια σημαντικό μέρος της αγοράς έχει κατακτήσει και το τεχνητό μάρμαρο, προϊόν θρυμμάτων μαρμάρων/ρητινών και χρωστικών ουσιών, με μεγάλη ομοιομορφία και ποικιλία χρωμάτων.

ΓΡΑΝΙΤΗΣ

Ο γρανίτης είναι ένα φυσικό πυριγενές πέτρωμα, με πολύ υψηλή σκληρότητα. Λόγω της σκληρότητάς του χρησιμοποιείται, ευρέως, ως διακοσμητικό υλικό σε: προσόψεις κτιρίων, επενδύσεις τζακιών, δάπεδα, πάγκους λουτρού και κυρίως πάγκους κουζίνας, αφού δεν χαράσσεται από την κοινή χρήση.

QUARTZ

Το Quartz είναι ένα σύγχρονο συνθετικό χαλαζιακό πέτρωμα (93% χαλαζίας), με πολλές διακοσμητικές χρήσεις. Έχει πολλή μεγάλη σκληρότητα, άρα υψηλή αντοχή στη χάραξη, ελάχιστη απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα στο σπάσιμο και το λέκιασμα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση και παράγεται σε μεγάλες πλάκες και ποικιλία χρωμάτων.